Avanto Ventures kiihdyttämässä Joukon Voiman lentoon

Julkaistu: 31.3.2016

Merkittävä osa Joukon Voiman taustatiimiä on kiihdyttämömme Avanto Ventures ja sen neuvonantajat.

Avannon ensisijaisena tehtävänä on auttaa kehittämään Joukon Voiman liiketoimintamallia ja pitkän aikavälin suunnitelmia. Käytettävissämme olevilla neuvonantajilla on vankka kokemus etenkin digitaalisesta liiketoiminnasta ja he ovat alansa ehdottomia kärkiosaajia Suomessa.

“Startupin menestymisen kannalta on äärimmäisen tärkeää käsittää oman tiimin vahvuudet ja osaaminen, mutta samalla ymmärtää, mitä ei tiedetä ja taideta. Avantolaisten kokemuksen ja liiketoimintaosaamisen myötä saatavillamme oleva ammattitaito vahvistuu kertaheitolla”, Joukon Voiman toimitusjohtaja Jukka Kajan kertoo.

Avannon luotsattavana on tällä hetkellä yhdeksän kasvuun tähtäävää yritystä. Mukana ovat mm. aurinkoenergiaan keskittyvät SolNet Green Energy ja Energy Natura sekä Joukon Voimankin joukkorahoittama sähköautojen vuokrauspalvelu EkoRent.

“Haluamme olla tukemassa ennen kaikkea yrityksiä, jotka jollain tavalla pyrkivät murtamaan vallalla olevia rakenteita. Näin ollen on luonnollista, että teemme yhteistyötä myös kestävään kehitykseen ja cleantechiin keskittyvien yritysten kanssa. Onhan näillä aloilla myös aivan uskomattomat liiketoiminta- ja kasvumahdollisuudet”, yksi Avanto Venturesin perustajista Juha Saarinen toteaa.

Kiihdytyssopimuksen myötä Joukon Voiman toiminta on muuttunut päämäärätietoisemmaksi kunnianhimoisemmaksi. Avannon tarjoamat osaaminen, mahdollisuudet ja verkostot auttavat yritystämme saavuttamaan tavoitteemme kestävän energian yleistymisen saralla ja aseman merkittävänä ja menestyvänä joukkorahoitustoimijana.

Tutustu koko tiimiimme: www.joukonvoima.fi/tiimimme