Eevi Saarikoski Joukon Voimaan kampanja- ja yhteisövastaavaksi

Julkaistu: 2.2.2017

Joukon Voiman joukko vahvistuu uudella työntekijällä. Eevi Saarikoski on aloittanut täysipäiväisenä joukonvoimalaisena helmikuun alussa.

Eevi vastaa joukkorahoituskampanjoiden suunnittelusta ja tuotannosta, sekä laajemmin Joukon Voima -yhteisön muodostamisesta ja huolehtimisesta.

Palvelumuotoilijaksi tänä keväänä valmistuva Eevi on työskennellyt aiemmin Demos Helsingin rinnalla toimivassa konsulttiyritys Demos Effectissä projektijohtajana. Eevin rekrytoimiseen Joukon Voimaan vaikutti hänen edellisistä tehtävistään kantautuneet vuolaat kehut kyvyistä koordinoida laajoja kokonaisuuksia ja rikastaa niitä edelleen luovuudellaan.

”On mahtavaa tulla mukaan tekemään vaikuttavaa työtä, jossa pääsen toteuttamaan sekä omia arvojani, että haastamaan itseäni. Erityisen kivaa työstä tekee kuitenkin Joukon Voiman huipputiimi ja innostus, jota se levittää ympärilleen.”, Saarikoski sanoo.

Joukon Voimalle viimeisin lisäys tiimiin on erittäin arvokas, eikä toimitusjohtaja Jukka Kajan asiaa peittele:”On aivan älyttömän hienoa, että Eevi haluaa omalla osaamisellaan olla mukana tekemässä Joukon Voiman tarinasta entistä vahvempaa. Eevin tasoisten tekijätyyppien saaminen remmiin ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Näin ollen voidaan olla vähän myös ylpeitä itsestämme.”