Joukon Voima on vuoden energia-alan startup

Julkaistu: 30.10.2016

Joukon Voima on valittu Energia 2016 -messujen yhteydessä vuoden energia-alan startupiksi. Tittelin lisäksi Joukon Voimalle myönnettiin Messusäätiön lahjoittama 5000€ shekki.

Tekesin järjestämän kilpailun voitto on Joukon Voimalle suunnaton meriitti. On sanottava, että messuilla kuulemamme vuolas positiivinen palaute, sekä voiton jälkeen saamamme viestit ovat vetäneet yrittäjät nöyriksi. Samalla ne osoittavat, että teemme merkityksellistä ja innostavaa työtä. Ihmisten innostaminen on välttämätöntä onnistuaksemme liiketoiminnassamme ja saadaksemme laajaa vaikuttavuutta aikaan. On siis ilahduttavaa huomata onnistuneemme siinä paiskiessamme töitä Joukon Voiman eteen.

 

Tunnelmat vuoden energia-alan startuppinaEilen Joukon Voima nimitettiin vuoden energia-startupiksi! Tässä hieman tuntoja ja tunnelmia eiliseltä ja katsaus tulevaan. Jukka ainakin vaikuttaa olevan sen verran innoissaan, ettei meinaa penkillä pysyä.

Posted by Joukon Voima on Friday, October 28, 2016

 

Tekesin järjestämässä kilpailussa etsittiin startup-yritystä, jolla on kasvupotentiaalia ja uutta tarjottavaa energia-alalle. Finaaliin selviytyi 10 energia-alan nuorta yritystä juryn seulan läpi. Juryssä olivat Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila, Energiateollisuuden Jukka Leskelä, Tampereen kaupungin energia- ja ilmastoasiantuntija Emilia Olkanen ja Energiamessujen järjestäjän Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Vuoden energia-alan startuppina on melkoisen hienoa jatkaa työntekoa kestävämmän huomisen puolesta. Työtä jatketaan Joukon Voiman ystävien tuki vyöllämme, mikä tuntuu erinomaisen mahtavalta. Lämmin kiitos tukijoille sekä meitä monin eri tavoin auttaneille.

Jukka Kajan
toimitusjohtaja