Rekry: B2B-myyjä edistämään kestävämpää huomista

Julkaistu: 12.2.2015

Voiko yksi myyjä muuttaa Suomen energiatalouden suunnan? Tule ottamaan siitä selvää!

Joukon Voima on kestävien energiahankkeiden joukkorahoituspalvelu. Yhdistämme rahoitusta hakevat kestävän energiankäytön ja energiantuotannon projektit tavallisiin yksityishenkilöihin, jotka etsivät eettisiä sijoituskohteita.

Haemme vakituista tiimin jäsentä vastuullisiin ja merkityksellisiin myynnin tehtäviin. Olemme parhaillaan lanseeraamassa Kattojenvaltaus-kampanjaa, jossa edistämme tavallisten ihmisten ja yritysten kanssa lopullista aurinkovoiman läpimurtoa. Tämän mahdollistamiseen ja merkittäväksi osaksi yrityksemme kasvutarinaa etsimme sinua – sinnikästä ja ketterää myyjää.

Perehdytyksen jälkeen vastaat Joukon Voiman yritysmyynnistä aluksi etenkin Kattojenvaltaus-kampanjaan liittyen. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä mielenkiintoisten kotimaisten brändien ja yritysten kanssa myyden eheää ja eettistä palvelua, jonka olemme jo todistaneet innostavan ja puhuttelevan asiakkaita. Asiakkaiden kartoittamisella, kontaktoinnilla ja myynnin edistämisellä tavoitteenasi on saada pöytämme täyteen aurinkosähkön joukkorahoitusprojekteja. Myyjänämme olet aktiivisesti mukana Kattojenvaltaus-konseptin kuin myös koko yrityksemme kehittämisessä.

Tarjoamme työpaikan, jossa todella pääset vaikuttamaan. Myynnistä vastaavana roolisi koko Joukon Voiman tarinassa ja Kattojenvaltauksen onnistumisessa on valtava ja vaikutuksesi ulottuu paljon yritystämme laajemmalle; me Joukon Voimassa haluamme jättää positiivisen jäljen matkalla kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

Arvostamme seuraavia taitoja:

  • Kokemus B2B-myyntityöstä
  • Analyyttinen ja järjestelmällinen suhtautuminen myyntiin
  • Oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työskentelyyn

 

Katsomme eduksi:

  • Innostus yhteiskunnallisesta liiketoiminnasta
  • Aikaisempi kokemus pienyrityksistä tai startupeista
  • Energia-alan tuntemus

 

Palkkasi muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, myyntiprovisiosta sekä mahdollisesta osakeosuudesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haku päättyy viimeistään 28.2.2018.  Lähetä siis hakemuksesi tai vähintään ilmoita kiinnostuksestasi mahdollisimman nopeasti!

Lisätiedot:
Jukka Kajan, 050 4674740, jukka@whm32.louhi.net
Yhteydenotot ensisijaisesti arkisin klo 16-17

 

Jätä hakemus!

 

Vapaamuotoista hakemusta valmistellessasi voit ilmoittaa kiinnostuksestasi myös ennakkoon: