Tässä ovat helsieniläiset

Julkaistu: 21.9.2016

Helsientä pyörittää täysipäiväisesti Chris ja Stephane, joiden lisäksi apujoukoissa on neljä asiantuntevaa osa-aikaista työntekijää. Keitä tiimiläiset sitten ovat miehiään ja naisiaan? Tässä muutama knoppi!

chris_avatar2
Chris Holstlag – Chief Coffee Waste Cyclist

Chris nauttii uuden luomisesta, yrityksistä jazz-bändeihin. Hän on lentävä hollantilainen designer, joka pyöräilee ympäri Helsinkiä. Tankatessaan hän nauttii mausteista Intialaista tai Etelä-Amerikkalaista ruokaa: Ay caramba!

Lempi osterivinokasruoka: sieni-ceviche


stephane3_avatar
Stéphane Poirié – Sieninsinööri

Kun Stéphane ei ole maistelemassa Chrisin valmistamia herkullisia lounaita, hän on äänekäs sieninsinööri, luomusähköviljelijä, innokas kanasaxofonisti ja joskus myös onnellinen jazzmaajussi.

Paras osterivinokas-ruoka: Sieniburgeri




sini_avatar
Sini Ilmonen – Kiertotalousekspertti

Sinin intohimoja ovat kiertotalous ja kestävä elämäntapa. Sienet ja niiden yhteys luontoon ovat kiehtoneet häntä niin kauan kuin hän muistaa. Sini viihtyy metsässä jokaisena vuodenaikana Vilja-koiransa kanssa.

Paras osterivinokas-ruoka: Mausteiset Osterivinokkaat nuudeleiden kera.


joonas_avatar
Joonas Hoikkala – Tuotantoinsinööri

Joonas olisi mieluiten merellä surffaamassa, pinnan alla sukelluspullot selässä tai muuten vaan. Kuivalla maalla tämä ympäristötieteilijä piirtelee vihot täyteen omia teorioita, suunnitelmia ja joskus sieniäkin. Idea päivässä pitää mielen virkeänä!

Paras osterivinokas-ruoka: Pikapaistos tuoreilla yrteillä.


lilli_avatar
Lilli Linkola – Rihmasto

Todellinen sientenrakastaja. Näkee sienirihmaston yhtenä tulevaisuuden ratkaisuista.

Paras osterivinokas-ruoka: Osterivinokkaat Szechuan tyyliin




Miina_Avatar

Miina Rautiainen – Viestintä ja tuotekehitys

Miina on insinööri ja toimittaja, käsityöharrastaja, metsän rakastaja, mehun tekijä ja täynnä sienimäisiä ideoita.

Paras osterivinokas-ruoka: Paistetut osterivinokkaat ripauksella suolaa