TOP 5 syytä käyttää EkoRentiä

Julkaistu: 22.10.2015

1 Sinun ei tarvitse omistaa ja huolehtia omasta autosta

Auton omistaminen on työlästä ja hankalaa: ajovalo meni rikki, katsastus on taas tulossa, renkaat pitäisi vaihtaa, tarvitaan vakuutuksia jne. Kun ajat EkoRentillä, voit keskittyä vain ajamiseen. He jopa tekivät siitä mahdollisimman helppoa. Yksinkertaista!

Jos jo omistat auton, EkoRent tuo lisää joustavuutta kun tarvitset sitä.

2 Helppous

EkoRentin autojen käyttö on helppoa. Varaaminen onnistuu EkoRentin omalla älypuhelinsovelluksella (iPhone ja Android) tai netissä. Kun pääset autolle asti, tarvitset vain puhelimesi: ovet aukeavat ja auton voi aktivoida joko samalla sovelluksella tai tekstiviestillä. Kun et enää tarvitse autoa, palautat auton sille varattuun pysäköintiruutun. Ei parkkipaikan metsästystä ruuhkassa, ei avainten ja lomakkeiden kanssa sähläämistä.

Jos tarvitset apua, soitat ja saat sitä!

3 Se on halpaa

Auton omistaminen on kallista. Autoliiton mukaan moinen maksaa keskimäärin 8500€ vuodessa. Ostaminen, vakuutukset bensa, huollot, pysäköiminen, verot… Kun lasket nämä kaikki yhteen ja jaat niillä tunneilla, kun oikeasti ajat autoa… Kallista on.

Käynnissä olevan kampanjan kautta saat ajoaikaa kalleimmillankin 7,5 €/h hintaan. Hinta on todella halpa, jopa Uberiin verrattuna.

4 Puhtaus

Aah, pakokaasut tuoksuvat niin ihanalta aamuisin! Tai sitten eivät… EkoRentin autoilla ajat kohti puhtaampaa ja raikkaampaa kaupunkia. Autot ovat myös energiatehokkaita ja hiljaisia!

5 He haluavat kehittää toimintaansa kanssasi

EkoRent haluaa, että sinulla on rooli heidän toimintansa rakentamisessa ja he ovat valmiita palkitsemaan sinut siitä. EkoRent arvostaa asiakkaitaan ja näkevät sinut tärkeänä osana tarinaansa. Ja ehkäpä he siis myös palvelevat sinua paremmin, kun ajat heidän 100% sähköautoillaan!

Vakuutuitko?Rahoita nyt ja kerää halvat ajotunnit talteen