EkoRent: Viikki

128%

Sähköautot

EkoRent: Viikki

Rahoittajia:

38

Minimi:

4 400 €

Koossa:

5 660 €

Tavoite:

11 000 €

  • Joukkorahoitus päättyy 24.11.2015

EkoRent Viikkiin: Joukkorahoita sähköauto käyttöösi!

Kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille joukkorahoittajille!

Yhteiskäyttöisiä sähköautoja tarjoava EkoRent laajentaa palveluverkostoaan joukkorahoittaen! Tule mukaan kehittämään kaupunkia ja edistämään puhtaampaa liikennettä! Vastikkeena saadut ajotunnit voit käyttää missä tahansa EkoRentin palvelupisteessä.

EkoRent on sähköautojen tuntipohjainen vuokrauspalvelu, josta saat auton käyttöösi silloin kun sitä tarvitset. Palvelun käytöstä maksat vain käyttötuntien mukaan. Uusia palvelupisteitä joukkorahoitetaan nyt Viikkiin ja Teurastamolle.

Tällä kampanjasivulla pääset rahoittamaan EkoRentin palvelupistettä Viikin kauppakeskukseen.

Joukkorahoittamalla pääset nauttimaan päästöttömästä autoilusta alkaen 5 euroa/tunti. Samalla olet mukana kehittämässä kaupunkia ja edistämässä puhtaampaa liikennettä.

EkoRent tarjoaa vaihtoehtona omistusautolle edullisen ja ympäristöystävällisen sähköauton vaivattomasti käyttöösi juuri silloin kun autoa tarvitset. Asiakastapaamiseen, mummolaan, tavarataloon, keikalle…oli tarpeesi kaupunkiajossa mitkä tahansa, on yhteiskäyttöinen sähköauto edullinen ja vaivaton vaihtoehto.

Lue viisi parasta syytä miksi käyttää EkoRentiä!

Kaikki palvelun sähköautot ovat käytössäsi, joten voit noutaa auton juuri itsellesi sopivalta EkoRent-palvelupisteeltä. Joukkorahoittamalla pääset siis käyttämään palvelua tavallista edullisemmin, vaikka rahoittamasi palvelupiste ei sijaitsisikaan lähelläsi. Olemassa olevien ja rahoitettavien palvelupisteiden sijainnit näet oheisesta kartasta.

EkoRent_kartta

Vastikkeet

Vastikkeena saadut ajotunnit tulee käyttää 12kk kuluessa rahoitetun palvelupisteen avaamisesta.

30 € = 4 TUNTIA AJOAIKAA

4 tuntia ajoaikaa 30€:lla! 7,5€ / tunti! Kiinnostaako sähköautoilu ja EkoRent, mutta et vielä tiedä onko sinulla pidemmän päälle tarvetta palvelulle? Tällä vastikkeella pääset kokeilemaan palvelua ja sähköautoilua edullisesti.

100 € = 15 TUNTIA AJOAIKAA

40 tuntia ajoaikaa 200€:lla! 5€ / tunti! Autoilu ei tästä enää edullisemmaksi muutu! Jos hankit vastikkeen yrityksesi nimiin, voivat kaikki yrityksen työntekijät käyttää ajotunteja!

200 € = 40 TUNTIA AJOAIKAA

15 tuntia ajoaikaa 100€:lla! 6,67€ / tunti! Jos hankit vastikkeen yrityksesi nimiin, voivat kaikki yrityksen työntekijät käyttää ajotunteja!

1000 € = MAINOS TAKALASIIN + 40 TUNTIA AJOAIKAA

Sähköautot ovat katseenkääntäjiä. Entä jos katseet kääntyisivät yrityksesi mainokseen? Tällä vastikepaketilla saat 120x900mm kokoisen mainoksen EkoRent-auton takalasiin sekä 40 tuntia ajoaikaa yrityksesi työntekijöiden käyttöön. Tätä vastikepakettia on saatavilla kaksi kappaletta yhtä palvelupistettä kohden.

Kuinka vuokraus toimii?
  1. Rekisteröidy: Rekisteröidy käyttäjäksi: Tarvitset tätä varten ajo- ja luottokorttitietosi
  2. Varaa: Etsi lähin vapaa auto ja varaa se puhelimesi (iPhone- tai Android) EkoRent-sovelluksella tai verkossa
  3. Käytä: Auton ovet aukeavat puhelimesi EkoRent-sovelluksella tai tekstiviestillä. Aja tarpeesi mukaan ja palauta auto mille tahansa EkoRentin latauspisteelle.

Kun joukkorahoitus on onnistunut, saat EkoRent-jäsenyyden ja tilillesi talletetaan vastikkeen mukaisesti ajoaikaa. Pääset käyttämään hankkimiasi ajotunteja heti, kun tilisi on luotu. Vastikkeena saadut ajotunnit tulee käyttää 12kk kuluessa rahoitetun palvelupisteen avaamisesta.

Jos sinulla on jo EkoRent-jäsenyys, anna kyseistä tiliä vastaavat tiedot henkilötietolomakkeessa joukkorahoittamisen yhteydessä.

Rahojen käyttötarkoitus

EkoRent sitoutuu perustamaan palvelupisteen kohteisiin, joiden joukkorahoituksen minimitavoite ylittyy. Tavoitesummalla rahoitetaan palvelupisteeseen kaksi nopeaa lataustolppaa asennuksineen, sekä pisteelle tulevan sähköauton käyttöönottomaksu.
Jos palvelupisteen rahoituksen minimitavoitetta ei saavuteta, rahasi palautetaan viikon kuluessa kampanjan päättymisestä ilman kuluja.

EkoRent_ennenJalkeen

Aikataulu

13.10 – 24.11: Rahoitusjakso
25.11: Hyväksymispäivä: kerätyt varat siirretään EkoRentin haltuun
1.12: Palvelun käyttöönottopäivä: sinulle luodaan asiakkuus EkoRentin palveluun ja tilillesi lisätään ajoaikaa vastikkeen mukaisesti
1.12: Palvelupisteiden käyttöönotto: rahoitetut palvelupisteet valmistuvat
21.12: Sähköautojen käyttöönotto palvelupisteissä: rahoitetut sähköautot saadaan käyttöön

Kaikki päivämäärät rahoitusjaksoa lukuunottamatta ovat takarajoja. Aikataulu aikaistuu ilmoitetusta, jos minimitavoite ylittyy ennen rahoitusjakson päättymistä.

Rahoituksen ehdot (pdf)

EkoRentin palveluehdot (pdf)

Katso myös Teurastamon palvelupisteen kampanja!

EkoRent on sähköautojen tuntipohjainen vuokrauspalvelu, josta saat auton käyttöösi silloin kun sitä tarvitset.
Instrumentti:
Ajoaika
Korko:
-
Laina-aika:
-
Minimisijoitus:
30€

Rahoituksen hakija:

EkoRent Oy
Projektityyppi:

Sähköautot
Sijainti:

Helsinki, Espoo, Vantaa
Joukkorahoitus päättyy:

24.11.2015

Arvioi

Kampanja on päättynyt. Kiitos osallistuneille!

Rahoita

Kampanja on päättynyt. Kiitos osallistuneille! Alkuperäistä rahoitussivua Mesenaatissa voit tarkastella täältä.

Usein kysytyt kysymykset