Avoimet työpaikat

Harjoittelija


Haemme idearikasta, innokasta ja viestinnällisesti näkemyksellistä harjoittelijaa tiimiimme kestävän liiketoiminnan ja joukkorahoituksen pariin. Kestävän kehityksen joukkorahoituspalveluna haluamme tarjota tavallisille ihmisille mahdollisuuden sijoittaa kannattaviin ja mielekkäisiin projekteihin, jotka edistävät kestävämpää ja oikeudenmukaisempaa huomista.

Tärkeintä harjoittelijalle ennakkoluuloton ja idearikas ajatuksenjuoksu sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Etenkin kirjallisen sisällöntuotannon taidot, sekä digitaalisen markkinoinnin osaaminen katsotaan eduksi.

Työtehtävät määritellään tarkemmin toiveiden ja taitojen mukaisesti. Esimerkkejä harjoittelijan mahdollisista tehtävistä ovat:

 Joukkorahoituskampanjoiden suunnittelu ja tuottaminen
– Markkinointisuunnitelman laadinta
– Sisällöntuotanto
– Tiedottaminen

Sosiaalisen median kanavista vastaaminen
– Sisällöntuotanto (kirjallinen, graafinen, video)
– Digimarkkinointisuunnitelman laatiminen

Tapahtumatuotannoissa avustaminen

Verkkosivujen päivitys

– Sisältöjen tarkastaminen ja luominen
– Uudistuksen suunnittelu

Harjoittelujakso tarjoaa pääsyn startupimme ytimeen näkemään kasvuyrityksen arkea. Pääset yhtäältä seuraamaan, mutta myös konkreettisesti luomaan kasvuamme Suomessa ja edistämään kansainvälistymistämme. Todellisia työtehtäviä ja autenttisia haasteita ratkoessa vaikutuksesi koko Joukon Voiman tarinaan on merkittävä. Vaikutuksesi ulottuu kuitenkin lopulta paljon yritystämme laajemmalle; me Joukon Voimassa haluamme jättää positiivisen jäljen matkalla kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Jos tavoitteemme ja päämäärämme innostavat ja kiehtovat sinua, olethan kernaasti yhteydessä.

Harjoittelun kesto on neuvoteltavissa, kuitenkin vähintään kolme kuukautta. Suunniteltu työmäärä on ~10 tuntia viikossa pääasiallisesti Joukon Voiman toimistolla Etu-Töölössä. Ajoittaiset etätyöt ovat myös mahdollisia. Harjoittelusta maksetaan maltillinen palkkio työtehtävien luonteen ja toteutuvan työmäärän perusteella. Harjoittelujakso on useimmissa oppilaitoksissa sisällytettävissä opinto-ohjelmaasi joko kolmen tai kuuden opintopisteen laajuisena.

Paikka täytetään heti, kun sopiva ehdokas löytyy, ei kuitenkaan ennen helmikuun 11. päivää.


Hakemukset ja lisätiedot:
Jukka Kajan
jukka@joukonvoima.fi 
050 4674740

Yhteydenotot ensisijaisesti arkisin klo 16-17.

Jätä hakemuksesi!


Avoin hakemus

Muihin tehtäviin voit jättää avoimen hakemuksen alla. Oli ajatuksenasi kokopäiväinen tai osa-aikainen työ, harjoittelu tai opinnäytetyö, mielellään kuulisimme sinusta ja osaamisestasi.