­

Tiimimme

Niina Mikolanniemi

Niina on Joukon Voiman uusi toimitusjohtaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta ja yritysten mahdollisuuksista ratkaista ilmastonmuutos.

Ennen Joukon Voimaa Niina on työskennellyt kymmenen vuotta B2B-myynnin ja kansainvälisten asiakkuuksien parissa, ja hänellä on pitkä kokemus kehittyvien markkinoiden impact-toimialasta.

Puh.: +358 40 761 1677

Lauri Neuvonen

Lauri on luontainen strategi ja pitkän tähtäimen ajattelija, ja toimii Joukon Voiman hallituksen puheenjohtajana sekä sisäisenä konsulttina.

Taustanaan Laurilla on pitkä työura energiasektorilla liiketoiminnan ja strategian konsulttina. Hän tuo Joukon Voimaan syvällistä ymmärrystä energiamarkkinoista liiketoiminnan perspektiivistä.

Tällä hetkellä Lauri tekee väitöskirjaa preskriptiivisestä analytiikasta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, tavoitteenaan parantaa päätöksentekoa monimutkaisissa ympäristöissä.

Jukka Kajan

Jukka on toiminut Joukon Voiman toimitusjohtajana 2015-2019. Hän uskoo vankasti yksilöiden vaikutusmahdollisuuksiin suurten haasteiden ratkaisemisessa ja haluaa näin olla Joukon Voiman kautta innostamassa ihmisiä kestävän huomisen rakentamiseen.

Ennen Joukon Voiman perustamista Jukka työskenteli Suomen Lähienergialiitossa, mikä loi ymmärrystä energia-alasta ja ympäristöasioista sekä niiden haasteista ja mahdollisuuksista.

Jukka on SYKE:n, Suomen ympäristökeskuksen, neuvottelukunnan jäsen nelivuotiskauden 2019-2022.

Juuso Lindgren

Juuso on erikoistunut energiafysiikkaan ja tietokonelaskentaan. Hänellä on laajasti kokemusta erilaisten ilmiöiden mallintamisesta ja simuloinnista, minkä vuoksi hän pitääkin huolen Joukon Voiman laskelmien oikeellisuudesta. Hän vastaa myös nettisivujemme ylläpidosta ja päivittämisestä.

Joukon Voiman ohella Juuso työskentelee päivätöinään sähköautoilun parissa EkoRentillä. Hän on väitellyt 2018 tekniikan tohtoriksi aiheesta ”Plug-in-sähköajoneuvolaivueiden lataaminen kaupunkiympäristössä”.

Avanto Ventures

Avanto Ventures on Joukon Voiman kiihdyttämö tehtävänään liiketoimintamme kehittäminen ja kaupallistaminen. Avannon periaatteena on, että kiihdyttämö toimii aktiivisesti yhdessä yrittäjien kanssa, eikä ainoastaan tyydy neuvomaan etäältä.

Avannon neuvonantajilla on vankka kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja konseptoinnista. Heidän portfoliossa on vahva painotus cleantech-yrityksiin.

Juha Saarinen

Liiketoiminnan kehittäminen

JP Virtanen

Liiketoiminnan kehittäminen

Teemu Mäkitalo

Palveluiden konseptointi ja kaupallistaminen

Iikka Väkiparta

Liiketoiminnan analytiikka

Antti Rantanen

Palveluiden konseptointi ja kaupallistaminen

Neuvonantajat

Laura Häkli

Viestintä  

Pentti Itkonen

Uusiutuva energia ja teollisuus