Jukka Kajan

Jukka vastaa toimitusjohtajana Joukon Voiman päivittäisistä toiminnoista.

Ennen Joukon Voiman perustamista Jukka toimi Suomen Lähienergialiiton viestintäkoordinaattorina. Pesti toi ymmärryksen uusiutuvan energian nykytilasta Suomessa, haasteineen ja mahdollisuuksineen.

Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun kasvattina Jukalla on tuntemusta erityisesti kuluttajakäyttäytymisestä, sekä digitaaliseen ympäristön markkinoinnista.

Juuso Lindgren

Juuso on erikoistunut energiafysiikkaan ja tietokonelaskentaan. Hänellä on laajasti kokemusta erilaisten ilmiöiden mallintamisesta ja simuloinnista, minkä vuoksi hän pitääkin huolen Joukon Voiman laskelmien oikeellisuudesta.

Joukon Voiman ohella Juuso työskentelee päivätöinään sähköautoilun parissa EkoRentillä. Hän on väitellyt 2018 tekniikan tohtoriksi aiheesta ”Plug-in-sähköajoneuvolaivueiden lataaminen kaupunkiympäristössä”.

Lauri Neuvonen

Lauri on luontainen strategi ja pitkän tähtäimen ajattelija, ja toimii Joukon Voiman hallituksen puheenjohtajana sekä sisäisenä konsulttina.

Laurilla on pitkä työura energiasektorilla liiketoiminnan ja strategian konsulttina. Hän tuo Joukon Voimaan syvällistä ymmärrystä energiamarkkinoista liiketoiminnan perspektiivistä.

Esimerkkinä Laurin pitkäjänteisestä visionääriluonteesta, hänen Marsin asutukseen valmistava Space Veggies-projektinsa on palkittu avaruusjärjestö NASA:n toimesta.

Jesse Kivilä

Osaamisenaan energiatekniikka ja intohimonaan kestävä kehitys, Jesse on monipuolinen ja laaja-alainen osa-aikainen työntekijä Joukon Voiman tiimissä.

Joukon Voimassa Jesse kartoittaa uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia keskittyen etenkin kansainvälistymiseen ja kumppanuuksiin.

Avanto Ventures

Avanto Ventures on Joukon Voiman kiihdyttämö tehtävänään liiketoimintamme kehittäminen ja kaupallistaminen. Avannon periaatteena on, että kiihdyttämö toimii aktiivissesti yhdessä yrittäjien kanssa, eikä ainoastaan tyydy neuvomaan etäältä.

Avannon neuvonantajilla on vankka kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja konseptoinnista. Heidän portfoliossa on vahva painotus cleantech-yrityksiin.

Juha Saarinen

Liiketoiminnan kehittäminen

JP Virtanen

Liiketoiminnan kehittäminen

Teemu Mäkitalo

Palveluiden konseptointi ja kaupallistaminen

Iikka Väkiparta

Liiketoiminnan analytiikka

Antti Rantanen

Palveluiden konseptointi ja kaupallistaminen

Neuvonantajat

Laura Häkli

Viestintä

 

Pentti Itkonen

Uusiutuva energia ja teollisuus